• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása pod sýrovou peřinou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
Vinná klobása pod sýrovou peřinou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g brambory oloupané
    • 400
      g vinná klobása cca
    • 150
      g anglická slanina - plátky, cca
    • sůl
    • koření dle chuti: paprika, drcený kmín...
    • 3
      ks rozšlehané vejce dle velikosti, 2 -
    • 120
      g tvrdý sýr dle chuti
    • 50
      ml mléko
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Pečícím papírem vyložíme pekáček, zapékací mísu nebo remosku. Dno pokryjeme zhruba polovinou plátků anglické slaniny, na kterou naskládáme pokrájené brambory, které mírně osolíme a poklademe na ně vinnou klobásu. Tu můžeme stočit do jednoho většího šneka, více menších nebo klidně klobásu natrháme (nastřiháme) na menší kousky.

RADA: Tipy na levná jídla z brambor

2
Klobásu dle chuti můžeme dochutit paprikou, kmínem, pepřem, nasekanou petrželkou..., zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 25-30 minut.
3
Během pečení si rozšleháme vejce s mlékem, do kterých vmícháme zbytek drobně pokrájené slaniny, nastrouhaný sýr. Solíme dle slanosti sýru a slaniny.

RADA: 3 tipy na zapečené těstoviny

4
Po odklopení pekáčku naneseme na předpečené klobásy sýrovou směs a dopékáme již nepřiklopené do barvy cca 5 minut.
5
Po vyndání z trouby necháme asi 5 minut odpočinout, pak rozdělíme porce na talíře a podáváme.
6
Podáváme s okurkovým nebo zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná vinná klobása

Kořeněná vinná klobása

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

Vinná klobása se zeleninou a žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Koření Mléko Pečící papír Rozšlehané vejce Sůl Tvrdý sýr Vinná klobása

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Piškotová mňamka

Piškotová mňamka

Rýžový nákyp s broskvemi

Rýžový nákyp s broskvemi

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
25
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
24
Holandský řízek v housce
Holandský řízek v housce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinetarta - islandský vánoční dort
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása na pivě
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása pečená v leču
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása s vejmrdou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
Vinná klobása se zeleninou a žampiony
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása pod sýrovou peřinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact