Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka s kokosem
Pečené obložené řízky
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Jablková buchta II
Barevný kuskusový salát
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Dušená krkovička se zeleninou
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake