Autor:

Zapečený selský chléb

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Cibule 2 ks
Červená paprika 1 ks
Máslo 2 lžíce
Měkký salám 250 g
Chleba 4 plátek
Pikantní hořčice 4 lžička
Sýr Gouda 200 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra, Ze šunky

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, papriku očistíme a nakrájíme na nudličky. Na rozehřátém másle cibuli a papriku 3-4 minuty opékáme, osolíme, opepříme a vyjmeme. Salám oloupeme, nakrájíme na plátky a na pánvi z obou stran opečeme.

Krajíce chleba namažeme hořčicí a obložíme opečenou uzeninou, nudličkami papriky a kolečky cibule. Za sýra oloupeme kůru, nahrubo jej nastrouháme a krajíce jím posypeme. V troubě zapékáme při 200 °C zhruba 10 minut, dodkud se sýr neroztaví.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zapečený selský chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web