Autor:

Vepřové kotlety v marinádě

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
(můžete ale použít i krkovici či kýtu)
500 g
Marináda:
Olivový olej 3 lžíce
Dijonská hořčice  lžíce
Česnek
2-3
3 stroužek
Bílé víno 1/2 dl
Cukr  lžička
Rozmarýn
sušený
 lžička
Citronová kůra  lžička
Citronová šťáva 2 lžička
Šalotka
nasekaná na drobno
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotletám nařízneme okraje, naklepeme, lehce osolíme, můžeme i opepřit. Z uvedených ingrediencí vytoříme hustou marinádu, kterou potíráme plátky masa. Necháme odležet v ledničce cca 24 hodin, můžeme i více a pak opékáme na oleji či grilujeme. Místo bílého vína a lžičky cukru můžeme do marinády použít vermut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kotlety v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web