Autor:

Vepřové kotlety v marinádě

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
(můžete ale použít i krkovici či kýtu)
500 g
Marináda:
Olivový olej 3 lžíce
Dijonská hořčice  lžíce
Česnek
2-3
3 stroužek
Bílé víno 1/2 dl
Cukr  lžička
Rozmarýn
sušený
 lžička
Citronová kůra  lžička
Citronová šťáva 2 lžička
Šalotka
nasekaná na drobno
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotletám nařízneme okraje, naklepeme, lehce osolíme, můžeme i opepřit. Z uvedených ingrediencí vytoříme hustou marinádu, kterou potíráme plátky masa. Necháme odležet v ledničce cca 24 hodin, můžeme i více a pak opékáme na oleji či grilujeme. Místo bílého vína a lžičky cukru můžeme do marinády použít vermut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kotlety v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web