Vepřové kotlety v marinádě

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové kotlety (můžete ale použít i krkovici či kýtu)
  • Marináda:
    • 3
      lžíce olivový olej
    • dijonská hořčice
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 0,5
      dl bílé víno
    • cukr
    • rozmarýn sušený
    • citronová kůra
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1
      ks šalotka nasekaná na drobno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletám nařízneme okraje, naklepeme, lehce osolíme, můžeme i opepřit. Z uvedených ingrediencí vytoříme hustou marinádu, kterou potíráme plátky masa. Necháme odležet v ledničce cca 24 hodin, můžeme i více a pak opékáme na oleji či grilujeme. Místo bílého vína a lžičky cukru můžeme do marinády použít vermut.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.