Autor:

Vepřové kotlety v marinádě

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety
(můžete ale použít i krkovici či kýtu)
500 g
Marináda:
Olivový olej 3 lžíce
Dijonská hořčice  lžíce
Česnek
2-3
3 stroužek
Bílé víno 1/2 dl
Cukr  lžička
Rozmarýn
sušený
 lžička
Citronová kůra  lžička
Citronová šťáva 2 lžička
Šalotka
nasekaná na drobno
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotletám nařízneme okraje, naklepeme, lehce osolíme, můžeme i opepřit. Z uvedených ingrediencí vytoříme hustou marinádu, kterou potíráme plátky masa. Necháme odležet v ledničce cca 24 hodin, můžeme i více a pak opékáme na oleji či grilujeme. Místo bílého vína a lžičky cukru můžeme do marinády použít vermut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kotlety v marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web