Vepřové kotlety s granátovým jablkem

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks feferonka
    • bobkový list
    • 2
      dl olivový olej
    • 1
      ks granátové jablko
    • 1
      svazek petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené kotlety naklepeme, osolíme. Do misky nalijeme olej, přidáme utřený česnek, pokrájenou a jádřince zbavenou feferonku, sekanou petrželku, bobkový list a kotlety. Necháme v chladničce marinovat asi 3 hodiny.
2
Potom maso vložíme do zapékacího pekáčku, zalijeme marinádou, vložíme do předem vyhřáté trouby a 1/2 hodiny pečeme.
3
Granátové jablko rozpůlíme a lžičkou vybereme jadérka i se šťávou, přidáme k téměř hotovému masu a společně dopečeme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.