Autor:

Těstovinovo-zeleninový salát s osmaženou uzeninou

Snadné
Ingredience
Těstoviny
- uvařené
300 g
Špekáček
nebo uzená slanina pokrájená na nudličky
200 g
Paprika
- barevná, drobně pokrájené
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Cherry rajčátka
cca
14 ks
Zakysaná smetana 100 g
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Lák z okurek
- dle potřeby
 
Rostlinný olej 1 lžička
Těstovinovo-zeleninový salát s osmaženou uzeninou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Saláty

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, zakápneme troškou oleje, promícháme a necháme vychladnout.
Uzeninu, nejlépe dobře vyuzenou pokrájíme na nudličky a dáme nasucho na pánev orestovat dozlatova, necháme vychladnout(bez tuku z pánve). Papriku nakrájíme na malé kousky, cherry rajčátka přepůlíme.
Zakysanku smícháme s hořčicí, zředíme dle potřeby trochou láku z okurek.
Vychladlé těstoviny, uzeninu a pokrájenou zeleninu osolíme a opepříme dle chuti a přelijeme zálivkou. Necháme vychladit a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Těstovinovo-zeleninový salát s osmaženou uzeninou

Komentáře

  1. Žanda   14.10.2016 | 14:42 | reagovat |

    Je výborný :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web