Autor:

Sledi v koprové marinádě

Střední
Porce: 4
Ingredience
Filety
sledě bez kůže
4 ks
Sherry 140 ml
Vinný ocet 140 ml
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Hnědý cukr 1 lžíce
Bílý jogurt 140 ml
Zakysaná smetana 2 lžíce
Kopr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Přivedme k varu sherry, ocet, worchestrovou omáčku a cukr. Sejmeme z plotny a necháme asi 10 minut v chladu. Přidáme kopr a kysanou smetanu. Do skleněné misky naskládejte filé nakrájené na malé kousky, zalijeme marinádou a necháme nejméně 48 hodin v chladu. Před podáváním vmícháme jogurt.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Sledi v koprové marinádě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web