Autor:

Rožmberské plněné řízky

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta
větší
4 plátek
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Ementál 4 plátek
Anglická slanina 100 g
Rostlinný olej  
Petželka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme hořčicí a poklademe tenkými plátky anglické slaniny. Doprostřed dáme plátek sýra, který obalíme slaninou, aby při smažení nevytékal. Potom maso přeložíme, sklepneme paličkou, zajistíme jehlicí nebo párátky, obalíme v mouce a vložíme do rozehřátého oleje. Smažíme pomalu, pod pokličkou, aby se maso propeklo. Poté maso obrátíme a dosmažíme bez pokličky.
Hotové podáváme s různě upravenými brambory, obložené čerstvou zeleninou a posypané petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Rožmberské plněné řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web