Autor:

Rožmberské plněné řízky

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta
větší
4 plátek
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Ementál 4 plátek
Anglická slanina 100 g
Rostlinný olej  
Petželka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme hořčicí a poklademe tenkými plátky anglické slaniny. Doprostřed dáme plátek sýra, který obalíme slaninou, aby při smažení nevytékal. Potom maso přeložíme, sklepneme paličkou, zajistíme jehlicí nebo párátky, obalíme v mouce a vložíme do rozehřátého oleje. Smažíme pomalu, pod pokličkou, aby se maso propeklo. Poté maso obrátíme a dosmažíme bez pokličky.
Hotové podáváme s různě upravenými brambory, obložené čerstvou zeleninou a posypané petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Rožmberské plněné řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web