Autor:

Rožmberské plněné řízky

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta
větší
4 plátek
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Ementál 4 plátek
Anglická slanina 100 g
Rostlinný olej  
Petželka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, lehce potřeme hořčicí a poklademe tenkými plátky anglické slaniny. Doprostřed dáme plátek sýra, který obalíme slaninou, aby při smažení nevytékal. Potom maso přeložíme, sklepneme paličkou, zajistíme jehlicí nebo párátky, obalíme v mouce a vložíme do rozehřátého oleje. Smažíme pomalu, pod pokličkou, aby se maso propeklo. Poté maso obrátíme a dosmažíme bez pokličky.
Hotové podáváme s různě upravenými brambory, obložené čerstvou zeleninou a posypané petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Rožmberské plněné řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web