Autor:

Námořnické filé

Snadné
Ingredience
Rybí file 500 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Pórek 1 ks
Sýr 100 g
Zakysaná smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcované file osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Připravené porce rozložíme do tukem vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Poklademe kolečky pórku, posypeme sýrem a zalijeme smetanou. Upečeme do měkka.

Podáváme s vařeným bramborem, nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Námořnické filé

Komentáře

  1. lada pavlova   18.03.2008 | 12:18 | reagovat |

    porek a zakysana smetana se k rybe nehodi, bylo to bez chuti, pritel mi rekl ze horsi vec uz dlouho nejedl a to sni kde co.tento recept nedoporucuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web