Autor:

Nákyp z pečeného kuřete

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Drůbeží maso 300 g
Cibule
menší
1 ks
Tuk 50 g
Hladká mouka 30 g
Čerstvé houby 100 g
Tvrdý sýr 20 g
Citron 1/2 ks
Mléko  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílá veka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Pečené drůbeží maso (lhostejno jaké) odkostíme, z poloviny nakrájíme na kostičky a z poloviny umeleme. Z mouky, tuku a mléka si připravíme bílou omáčku a tou zalijeme maso, které jsme předtím smíchali se zpěněnou cibulkou Potom ještě přidáme nadrobno nakrájené houby - výborné jsou např. žampióny.

Osolíme, opepříme a znovu promícháme a vložíme do pekáčku. Před vložením do trouby posypeme všechno nastrouhaným sýrem. Když je směs upečená, pokapeme ji ještě citrónem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Nákyp z pečeného kuřete

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web