Autor:

Luštěninový vývar

Snadné
Ingredience
Vývar
(Sóji či fazole)
1 l
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Brambory 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Celerová nať 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vývaru dáme vařit nakrájený brambor a cibuli. Osolíme. Do vařící polévky za stálého míchání pomalu sypeme mouku. Krátce povaříme, přidáme olej a odstavíme. Polévku na talířích sypeme posekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Luštěninový vývar

Komentáře

  1. niobe nightingale   03.03.2009 | 19:01 | reagovat |

    máte někdo zkušenosti s touhle polévkou? zajímaly by mě názory... mám pocit, že kdybych jí dělala, tak bych to dělala tak nějak opačnym postupem přidávání ingrediencí :D

  2. kikina a DJ fidh   02.03.2006 | 11:45 | reagovat |

    Začínám mít hroznej hlad!!!!!!!!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web