Autor:

Luštěninový vývar

Snadné
Ingredience
Vývar
(Sóji či fazole)
1 l
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Brambory 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Celerová nať 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vývaru dáme vařit nakrájený brambor a cibuli. Osolíme. Do vařící polévky za stálého míchání pomalu sypeme mouku. Krátce povaříme, přidáme olej a odstavíme. Polévku na talířích sypeme posekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Luštěninový vývar

Komentáře

  1. niobe nightingale   03.03.2009 | 19:01 | reagovat | závadný

    máte někdo zkušenosti s touhle polévkou? zajímaly by mě názory... mám pocit, že kdybych jí dělala, tak bych to dělala tak nějak opačnym postupem přidávání ingrediencí :D

  2. kikina a DJ fidh   02.03.2006 | 11:45 | reagovat | závadný

    Začínám mít hroznej hlad!!!!!!!!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web