Kotlety zapečené se zelím

Hodnocení:

Moje:

90 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 0,5
      kg vepřové kotlety
    • 1
      kg brambory
    • 7
      stroužek česnek 5-7
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • mletá paprika
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce do poloměka. Maso nakrájíme na plátky, česnek nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka. Do pekáčku naskládáme brambory nakrájené na silnější plátky, osolíme, okmínujeme. Dále naskládáme maso, které osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme červenou paprikou a potřeme česnekem.
2
Na maso poklademe na kolečka nakrájenou cibuli. Na cibuli dáme červené zelí (bez láku) a zakončíme vrstvou brambor, které opět posolíme, pokmínujeme a na konec je posypeme červenou paprikou. Do pekáčku přidáme samozřejmě i olej. Pečeme, dokud maso nezměkne (cca 1 hodinu).
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.