Autor:

Kompot z černého bezu

Střední
Ingredience
Bezinky
pevné a vybarvené
 
Nálev
Voda 1 l
Cukr
krupice (200 g dia cukru)
800 g
Kyselina citronová 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Natrhané bezinky opereme, necháme okapat. Naplníme sklenice - stlačíme jen volně a zalejeme nálevem. Uzavřené sklenice sterilizujeme 15-20 min. a necháme zchladnout na víčku.

Já používám diacukr, nebo i vynechávám, ale to množství normálního cukru je dle původního receptu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kompot z černého bezu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web