Kompot z černého bezu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • bezinky pevné a vybarvené
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 800
      g cukr krupice (200 g dia cukru)
    • 1
      špetka kyselina citronová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Natrhané bezinky opereme, necháme okapat. Naplníme sklenice - stlačíme jen volně a zalejeme nálevem. Uzavřené sklenice sterilizujeme 15-20 min. a necháme zchladnout na víčku.
2
Já používám diacukr, nebo i vynechávám, ale to množství normálního cukru je dle původního receptu.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.