Bulharský zelný salát

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks bílé zelí 1/2 menší hlávky
    • 3
      ks paprika 2-3
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      sklenice fazolové lusky sterilované (malá sklenice)
    • sůl
    • olej
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme na nudličky, papriky, rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, fazolové lusky necháme okapat. Vše v míse smícháme, osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Necháme asi 2 hodiny odležet.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.