Bramborový salát s kuřetem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
35 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g brambory typu A
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      snítka rozmarýn
    • 200
      g žampiony hnědé
    • 100
      ml sherry nebo marsala
    • 250
      g brokolice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Že muži saláty neradi? Tenhle si zamilují! Obzvlášť, když jim ho naservírujete „nesalátově“.
2
Troubu zapněte na 190 °C. Brambory uvařte v osolené vodě. Kuřecí prsa osolte a opepřete a z obou stran orestujte, vždy asi 2 až 3 minuty. Pak nechte přibližně 8 minut dojít v troubě. Maso vyjměte a přiklopte.
3
Ve výpeku nechte zkaramelizovat plátky cibule, přidejte rozmarýn, houby a chvíli opékejte. Přilejte víno a omáčku zredukujte.
4
Brokolici uvařte do poloměkka. Brambory podávejte s brokolicí, rozmarýnovým přelivem, houbami a plátky masa.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.