Autor:

Bramborový chléb s pažitkou

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Mléko
pokojová teplota
220 ml
Droždí 15 g
Hladká mouka 400 g
Vařené brambory
jemně strouhané
210 g
Pažitka
sekaná
2 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Máslo
rozpuštěné
25 g

Postup přípravy:

Ingredience dáme do pekárny a zapneme rychlý program - 2 h. Nastavit na 750 g chléb, tmavá kůrka.

Chléb je velmi lehký, nadýchaný, skoro jako buchta, chcetel-li hutnější, použijte z části žitnou mouku, např. z 1/3.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Bramborový chléb s pažitkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web