Autor:

Bramborový chléb s pažitkou

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Mléko
pokojová teplota
220 ml
Droždí 15 g
Hladká mouka 400 g
Vařené brambory
jemně strouhané
210 g
Pažitka
sekaná
2 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Máslo
rozpuštěné
25 g

Postup přípravy:

Ingredience dáme do pekárny a zapneme rychlý program - 2 h. Nastavit na 750 g chléb, tmavá kůrka.

Chléb je velmi lehký, nadýchaný, skoro jako buchta, chcetel-li hutnější, použijte z části žitnou mouku, např. z 1/3.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Velká sýrová nakládačka Články z

Komentáře k receptu: Bramborový chléb s pažitkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web