Autor:

Bramborový chléb s pažitkou

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Mléko
pokojová teplota
220 ml
Droždí 15 g
Hladká mouka 400 g
Vařené brambory
jemně strouhané
210 g
Pažitka
sekaná
2 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Máslo
rozpuštěné
25 g

Postup přípravy:

Ingredience dáme do pekárny a zapneme rychlý program - 2 h. Nastavit na 750 g chléb, tmavá kůrka.

Chléb je velmi lehký, nadýchaný, skoro jako buchta, chcetel-li hutnější, použijte z části žitnou mouku, např. z 1/3.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Bramborový chléb s pažitkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web