Bramborový chléb s pažitkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
120 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: omatuska

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 220
      ml mléko pokojová teplota
    • 15
      g droždí
    • 400
      g hladká mouka
    • 210
      g vařené brambory jemně strouhané
    • 2
      lžíce pažitka sekaná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 25
      g máslo rozpuštěné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience dáme do pekárny a zapneme rychlý program - 2 h. Nastavit na 750 g chléb, tmavá kůrka.
2
Chléb je velmi lehký, nadýchaný, skoro jako buchta, chcetel-li hutnější, použijte z části žitnou mouku, např. z 1/3.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.