Autor:

Bramborový chléb s pažitkou

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Mléko
pokojová teplota
220 ml
Droždí 15 g
Hladká mouka 400 g
Vařené brambory
jemně strouhané
210 g
Pažitka
sekaná
2 lžíce
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Máslo
rozpuštěné
25 g

Postup přípravy:

Ingredience dáme do pekárny a zapneme rychlý program - 2 h. Nastavit na 750 g chléb, tmavá kůrka.

Chléb je velmi lehký, nadýchaný, skoro jako buchta, chcetel-li hutnější, použijte z části žitnou mouku, např. z 1/3.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Velká sýrová nakládačka Články z

Komentáře k receptu: Bramborový chléb s pažitkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web