Autor:

Borůvkový štrůdl

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Vejce
na pomazání
2 ks
Borůvky 1,5 hrnek
Cukr 2 lžíce
Moučkový cukr
na posypání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Rozválíme těsto a potřeme vejci. Těsto poklademe borůvkami a posypeme cukrem (krystalovým či vanilkovým, vanilkový dodá příjemnou vůni). Zabalíme jako klasický štrůdl a opět potřeme vejci.
Dáme do trouby a pečeme cca 15 minut na 180 stupňů.

Během pečení ze štrůdlu vyteče šťáva z borůvek, ale ničemu to nevadí. Na chuti to neubere. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Cukroví z rodinného receptáře: Pracny, linecké i rohlíčky Články z

Komentáře k receptu: Borůvkový štrůdl

Komentáře

  1. SiimonaB   12.08.2015 | 16:25 | reagovat |

    Dnes jsem dělala a je výborný,ideální na léto,protože je kyselkavý. Já jsem tam přidala ještě maliny a bylo to výborné. Jediné co mě mrzí,tak to,že vůbec nevypadá hezky-všechna šťáva z něj vytekla.. :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web