Ztracený recept

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Zdena z JM   15.11.2011 | 11:31 | reagovat | závadný
    Dobrý den, můžu se zeptat, kam se ztratil můj dnes vložený recept "Pizza zdravěji"? Receptů nat ěsto na pizzu je zde dost, ale žádný nebyl jako tenhle. Děkuji.

2. Vlasta Novák   15.11.2011 | 12:06 | reagovat | závadný
    Dobrý den, dal jsem jako soukromý, protože těst na pizzu a pizz samotných je tu opravdu mnoho. Ale máte pravdu, mouky jsou odlišné...publikuji.
  3. pippiva   16.11.2011 | 10:22 | reagovat | závadný
    Ja jsem zvedava na tento recept, kdy bude publikovan? :-)

4. Vlasta Novák   16.11.2011 | 10:29 | reagovat | závadný
    Příspěvek byl 16.11.2011 10:32:05 smazán.

5. Vlasta Novák   16.11.2011 | 10:32 | reagovat | závadný
    Tak tady už snad dobře :) http://www.recepty.cz/recept/testo-na-pizzu-z-celozrnne-mouky-147246
  6. pippiva   16.11.2011 | 14:14 | reagovat | závadný
    Diky.
  7. nnln   24.05.2011 | 14:41 | reagovat | závadný
    dobrý den, prosila jsem o smazání receptu na plněné papriky, už zde byl, za to se omlouvám. Mohu ale poprosit, aby mi byl uložen jako soukromý? ztratil se mi totiž úplně.. děkuji, nelka
  8. Tereza T   24.05.2011 | 15:13 | reagovat | závadný
    Napište mi prosím přesný název.
  9. nnln   24.05.2011 | 15:17 | reagovat | závadný
    teď už nevím přesně.. ale myslím babiččiny plněné papriky nebo babiččiny papriky v rajské. děkuji
  10. Tereza T   24.05.2011 | 15:20 | reagovat | závadný
    Máte je tam, hezký den.
  11. nnln   24.05.2011 | 18:01 | reagovat | závadný
    děkuji
  12. Ladia   24.05.2011 | 10:51 | reagovat | závadný
    Marně hledám recept na Moravský flamendr, mám ho před sebou vytištěný ze staré verze, teď ho ani za nic nemůžu najít :-\
  13. Tereza T   24.05.2011 | 13:17 | reagovat | závadný
    Dobrý den, byl v databázi, jen nebyl vypublikován, bohužel nevím proč, ale už je tedy na světě http://www.recepty.cz/recept/moravsky-flamendr-907 Díky a hezký den
  14. Ladia   24.05.2011 | 22:23 | reagovat | závadný
    Děkuji ;-)
  15. nnln   12.05.2011 | 15:08 | reagovat | závadný
    Dobrý den, prosím, nevíte kam se ztratil můj nově vložený recept kuřecí kousky se špenátem? pokud zde již je stejný, omlouvám se, hledala jsem, ale někdy je to hledání složitější, určitě jsem mohla přehlédnout. ale i tak, neměl by pak být aspoň v mých receptech nebo kuchařce? děkuji, nelka
  16. Tereza T   12.05.2011 | 15:53 | reagovat | závadný
    Dobrý den, recept byl duplicitní, ale už jsem vám ho přesunula do soukromých takže ho uvidíte. Hezký den ...
  17. nnln   12.05.2011 | 18:58 | reagovat | závadný
    děkuji. prosím, můžete mi poslat link na ten duplicitní recept? já ho nějak nemůžu najít:( děkuji!
  18. Tereza T   13.05.2011 | 12:24 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/recept/gnocchi-s-listovym-spenatem-11728
  19. nnln   13.05.2011 | 14:04 | reagovat | závadný
    aha, děkuji. Asi ty gnocchi mě zmátly a nečetla jsem ho. Ale snad se nebudete zlobit, ale stejný mi ten recept stejně nepřipadá. V tomto je mnohem více ingrediencí a třeba pro děti mi ten můj, ikdyž mnohem obyčejnější, přijde lepší.. a možná pár lidí taky zmátnou ty gnocchi a když ho chtějí dělat s brambory nebo těstovinami, ani ho tak nebudou číst jako já. ale samozřejmě posouzení je na Vás. tak se nezlobte a děkuji:)
  20. Tereza T   13.05.2011 | 18:15 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/recept/kureci-kousky-s-testovinami-a-spenatem-3531 Taky je tu jeste tenhle, a jeste asi dva, myslím, že téměř stejných receptů je tu právě už dost. Vyhledávání podle ingrediencí vám je najde, pokud zadáte kuřecí maso a špenát, případně ještě smetana. Je to celkém známý recept, který se spojuje hlavně s těstovinami, myslím, že ale kvůli rozdílné příloze je zbytečné ho vkládat znovu. Díky za pochopení
  21. nnln   13.05.2011 | 18:32 | reagovat | závadný
    tak teď se opravdu omlouvám, tenhle už stejný opravdu je. ale asi vím, v čem jsem udělala chybu. Vkládala jsem do ingrediencí špenát a kuřecí řízky nebo kuřecí prsa, ale ne kuřecí maso. To vyhledávání je někdy zdlouhavé no:) Tak se ještě jednou omlouvám a děkuji
  22. Tereza T   13.05.2011 | 18:56 | reagovat | závadný
    Snažíme se právě sjednotit ingredience, právě proto aby vyhledávání bylo jednodušší. Hlavně právě u masa, zda se jedná o řízky, kostky, nudličky se pak připisuje do poznámky. Ale receptů je hodně, takže to trvá, pokud si vzpomenete, tak to zkuste do budoucna u svých receptů tak dělat, tím se nám to nebude hromadit dál, ale samozřejmně se nic nestane, když to tak neuděláte, opravím to já. Hezký víkend.
  23. nnln   13.05.2011 | 19:22 | reagovat | závadný
    snažím se, snažím:) hlavně u mouky, cukru, ale u toho masa mám někdy problém. Zadávám "kuřecí řízky" nebo "prsa", jde třeba zadat jen "kuřecí"? to jsem nezkoušela. Myslím, že tuto změnu určitě každý uvítá, protože někdy je to vyhledávání vážně na dlouho. Taky přeji hezký víkend a děkuji.

24. Ivana Samcová   15.04.2011 | 16:36 | reagovat | závadný
    Včera jsem zadávala sem do receptů dva nové recepty, jeden se brzy objevil, i když u něj bylo označení že čeká na schválení. U druhého receptu "Dýňová polévka" ještě dnes dopoledne svítilo označení, že čeká na schválení, ale když jsem si rozklikla své recepty byl tam i byl započítán do počtu mých receptů. Teď odpoledne je pryč. Mohla bych se zeptat, proč zmizel? Dívala jsem se, ale žádný takový recept jsem tu nenašla. Poctivě jsem také napsala, kde jsem ho objevila. opravdu by mne zajímalo, proč je pryč. Děkuji za odpověď. Zdravím. Ivana
  25. Tereza T   15.04.2011 | 17:02 | reagovat | závadný
    Dobrý den, název byl duplicitní a tak došlo k chybě. Dík za pochopení, recept už je na webu. Hezký víkend ;-)

26. Ivana Samcová   15.04.2011 | 17:15 | reagovat | závadný
    Moc děkuji za rychlou odpověď a vyřízení. Za ten stejný název se omlouvám, to jsem úplně přehlédla. Přeji vám pěkný den a víkend. I.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X