Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Zdena z JM 15.11.2011 | 11:31 | reagovat | závadný
Dobrý den, můžu se zeptat, kam se ztratil můj dnes vložený recept "Pizza zdravěji"? Receptů nat ěsto na pizzu je zde dost, ale žádný nebyl jako tenhle. Děkuji. -
Vlasta Novák 15.11.2011 | 12:06 | reagovat | závadný
Dobrý den, dal jsem jako soukromý, protože těst na pizzu a pizz samotných je tu opravdu mnoho. Ale máte pravdu, mouky jsou odlišné...publikuji. -
Vlasta Novák 16.11.2011 | 10:32 | reagovat | závadný
Tak tady už snad dobře :) http://www.recepty.cz/recept/testo-na-pizzu-z-celozrnne-mouky-147246 -
nnln 12.05.2011 | 15:08 | reagovat | závadný
Dobrý den, prosím, nevíte kam se ztratil můj nově vložený recept kuřecí kousky se špenátem? pokud zde již je stejný, omlouvám se, hledala jsem, ale někdy je to hledání složitější, určitě jsem mohla přehlédnout. ale i tak, neměl by pak být aspoň v mých receptech nebo kuchařce? děkuji, nelka -
nnln 13.05.2011 | 14:04 | reagovat | závadný
aha, děkuji. Asi ty gnocchi mě zmátly a nečetla jsem ho. Ale snad se nebudete zlobit, ale stejný mi ten recept stejně nepřipadá. V tomto je mnohem více ingrediencí a třeba pro děti mi ten můj, ikdyž mnohem obyčejnější, přijde lepší.. a možná pár lidí taky zmátnou ty gnocchi a když ho chtějí dělat s brambory nebo těstovinami, ani ho tak nebudou číst jako já. ale samozřejmě posouzení je na Vás. tak se nezlobte a děkuji:) -
Tereza T 13.05.2011 | 18:15 | reagovat | závadný
http://www.recepty.cz/recept/kureci-kousky-s-testovinami-a-spenatem-3531 Taky je tu jeste tenhle, a jeste asi dva, myslím, že téměř stejných receptů je tu právě už dost. Vyhledávání podle ingrediencí vám je najde, pokud zadáte kuřecí maso a špenát, případně ještě smetana. Je to celkém známý recept, který se spojuje hlavně s těstovinami, myslím, že ale kvůli rozdílné příloze je zbytečné ho vkládat znovu. Díky za pochopení -
nnln 13.05.2011 | 18:32 | reagovat | závadný
tak teď se opravdu omlouvám, tenhle už stejný opravdu je. ale asi vím, v čem jsem udělala chybu. Vkládala jsem do ingrediencí špenát a kuřecí řízky nebo kuřecí prsa, ale ne kuřecí maso. To vyhledávání je někdy zdlouhavé no:) Tak se ještě jednou omlouvám a děkuji -
Tereza T 13.05.2011 | 18:56 | reagovat | závadný
Snažíme se právě sjednotit ingredience, právě proto aby vyhledávání bylo jednodušší. Hlavně právě u masa, zda se jedná o řízky, kostky, nudličky se pak připisuje do poznámky. Ale receptů je hodně, takže to trvá, pokud si vzpomenete, tak to zkuste do budoucna u svých receptů tak dělat, tím se nám to nebude hromadit dál, ale samozřejmně se nic nestane, když to tak neuděláte, opravím to já. Hezký víkend. -
nnln 13.05.2011 | 19:22 | reagovat | závadný
snažím se, snažím:) hlavně u mouky, cukru, ale u toho masa mám někdy problém. Zadávám "kuřecí řízky" nebo "prsa", jde třeba zadat jen "kuřecí"? to jsem nezkoušela. Myslím, že tuto změnu určitě každý uvítá, protože někdy je to vyhledávání vážně na dlouho. Taky přeji hezký víkend a děkuji. -
Ivana Samcová 15.04.2011 | 16:36 | reagovat | závadný
Včera jsem zadávala sem do receptů dva nové recepty, jeden se brzy objevil, i když u něj bylo označení že čeká na schválení. U druhého receptu "Dýňová polévka" ještě dnes dopoledne svítilo označení, že čeká na schválení, ale když jsem si rozklikla své recepty byl tam i byl započítán do počtu mých receptů. Teď odpoledne je pryč. Mohla bych se zeptat, proč zmizel? Dívala jsem se, ale žádný takový recept jsem tu nenašla. Poctivě jsem také napsala, kde jsem ho objevila. opravdu by mne zajímalo, proč je pryč. Děkuji za odpověď. Zdravím. Ivana -
Ivana Samcová 15.04.2011 | 17:15 | reagovat | závadný
Moc děkuji za rychlou odpověď a vyřízení. Za ten stejný název se omlouvám, to jsem úplně přehlédla. Přeji vám pěkný den a víkend. I.