Zpracování nově zadaného receptu

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. nnln   18.04.2011 | 21:23 | reagovat | závadný
    děkuji. už jsem to ale vyřešila. problém byl, že jsem dala v poznámce slovo tableta do uvozovek.. systém je nějak nepřežvýkal:)
  2. nnln   18.04.2011 | 10:04 | reagovat | závadný
    prosím, nevíte proč se u receptu nezobrazují ingredience? psala jsem je v receptu, když se nezobrazily, tak jsem je psala znova a pořád nejsou.. recept je zdravý vodník. děkuji!

3. Lenka Hradecká   18.04.2011 | 11:13 | reagovat | závadný
    Prosím, pošlete nám ingredinece emailem. Pokusím se je vložit, případně zjistit, v čem je problém.

4. Ivana Samcová   15.04.2011 | 16:50 | reagovat | závadný
    Omlouvám se, že dotaz píšu sem, ale nějak mi nejde vložit nový příspěvek. Včera jsem sem do receptů vložila dva nové recepty. První se brzy objevil, ale s připomínkou že čeká na schválení. U druhého "Dýňová polévka" to bylo také napsáno, ale ten jsem viděla, jen když jsem se podívala do svých receptů a byla tam také tato poznámka. Takto to bylo i dnes dopoledne, ale teď, když jsem se sem podívala, mám o jeden recept v počtu méně a tato polévka je pryč. Než jsem ji sem zadala, dívala jsem se, ale žádný takový recept jsem tu nenašla. Poctivě jsem také uvedla odkud ji mám. Nemám tušení proč je pryč. předem díky za vysvětlení. Zdravím. Ivana I

5. Machal84   16.03.2011 | 15:31 | reagovat | závadný
    Dobrý den, také jsem dnes přidával recept a zmizel mi po cca 3 hodinách z mých receptů. Jednalo se o Kovářské maso od maminky. Rád bych poprosil o info od adminů s kterým receptem se shodoval. Chtěl jsem se zeptat nějakou oficiálnější cestou, ale žádný kontakt jsem nenašel. Děkuji
  6. Simča S.   16.03.2011 | 21:42 | reagovat | závadný
    Nejsem admin, ale není to tento recept? http://www.recepty.cz/recept/kovarske-maso-16139

7. Machal84   17.03.2011 | 7:45 | reagovat | závadný
    Dobrý den, tento recept je podobný pouze názvem, ale složení je odlišné. Děkuji
  8. Simča S.   17.03.2011 | 10:08 | reagovat | závadný
    Tak to se omlouvám... admini vám určitě odpoví, v čem byl problém....

9. Machal84   17.03.2011 | 11:05 | reagovat | závadný
    Nic se neděje - i tak děkuji za snahu :o)

10. Zdena z JM   16.03.2011 | 8:11 | reagovat | závadný
    Vložila jsem nový recept ,ale na úvodní stránce se mezi novými neobjevil.Když si rozkliknu nové recepty,tak tam je.Je to tím,že čeká na schválení?
  11. Martin Navrkal   16.03.2011 | 9:09 | reagovat | závadný
    Kvuli zachování rychlosti načítání uvodní stránky se na ní seznam nejnovějších aktualizuje vždy s určitým zpožděním (cca několik minut). Proto se vám může chvíli stát, že na úvodní stránce ho ještě nevidíte, přitom ale ve výpisu všech už je. To samé platí i pro nejnovější komkentáře.
  12. MartikK   10.03.2011 | 23:16 | reagovat | závadný
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak probíhá zpracování nově zadaného receptu. Dnes jsem zadala svůj první recept a večer jsem zjistila, že už zde není. Předpokládám, že byl neschválen administrátory. Očekávala bych ale nějakou reakci např. emailem, proč nebyl recept schválen. Pokud se tak stalo z důvodu duplicity receptu, uvítala bych i odkaz na tento recept, protože před zadáním jsem se samozřejmě nejprve snažila stejný či podobný recept nalézt (abych nezadala duplicitní) a nepodařilo se mi to. Děkuji. Martina
  13. Tereza T   11.03.2011 | 9:42 | reagovat | závadný
    Dobrý den, napište mi prosím přesný název receptu, bez toho opravdu nemohu zjistit proč byl vymazán. S největší pravděpodobností byl duplicitní.
  14. MartikK   11.03.2011 | 15:36 | reagovat | závadný
    Kuřecí rizoto. Díky. Martina
  15. Tereza T   11.03.2011 | 16:44 | reagovat | závadný
    Ano, tak ten byl duplicitní, nic si z toho nedělejte, receptů je tu přes 20 tisíc, vymyslet něco nového je těžké. Přeji hezký víkend
  16. MartikK   11.03.2011 | 20:11 | reagovat | závadný
    Někam se mi ztratila moje reakce. Tak zkusím ještě jednou. Rozhodně si z toho nic nedělám :-) Mohla byste mi nicméně poslat odkaz na ten recept, ke kterému byl duplicitní, nepodařilo se mi ho najít a ráda bych si ho přidala do své kuchařky. Díky. Martina

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X