Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23333 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Ladia 25.01.2012 | 15:58 | reagovat | závadný
Já teda hned u prvních třech receptů vidím jenom prsa... Asijská grilovaná kachní prsa s opékanými nudlemi - "Kachní prsa poté vložíme do misky a sice kůží nahoru, misku přikryjeme a takto necháme marinovat alespon 20-30 minut.". Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin" - "Prvně se budeme věnovat kachně. Vetřeme do prsou sůl a vložíme je do mísy společně... " autor výslovně nedoporučuje použití jiného masa.... Kachní prsa na hrušce s medem - "Kachní prsa nakrojíme přes kůži na čtverečky, osolíme a opepříme." v tomto receptu jsou v ingrediencích dokonce stehna... a tak dále
-
Vlasta Novák 25.01.2012 | 16:21 | reagovat | závadný
Protože píšete o vyhledávání dle klíčových slov, ale vyhledávání dle ingrediencí funguje jinak. Daná ingredience musí být v seznamu v receptu. Daný recept Asijská grilovaná kachní prsa s opékanými nudlemi má v seznamu ingrediencí Kachní maso, pokud do vyhledávání dle ingrediencí zadáte kachní prsa, logicky tento recept nenajde. Nevím, možná jsem ale špatně pochopil, o co Vám přesně jde. -
Simča S. 26.01.2012 | 14:34 | reagovat | závadný
Laděnko, tohle jsem tu řešila tak před rokem, možná i více. Bavili jsme se, že by bylo fajn, aby vyhledávání podle ingrediencí fungovalo na systému "nadřazených slov". Bylo mi odpovězeno, že to budou konzultovat s těmi, kdo ten systém tvoři (tvořili), ale že to asi bude hodně náročné.... Ono totiž je problém v zadávání ingrediencí. Třeba játra: když zadáš do vyhledávání "drůbeží játra", tak ti to najde JEN ty recepty, kde autor napsal přímé "drůbeží játra". Pokud zadal "kuřecí játra", tak už to nenajde.... Když nahoře v řádku napíšeš "játra", najde všechny recepty, jde je V NÁZVU slovo játra. Pokud dáš recept na "Zapečená jatýrka", tak už to nenajde.... Když recept nazveš "Klášterní tajemství", tak jsi v .... úplně.
-
Vlasta Novák 25.01.2012 | 15:07 | reagovat | závadný
To je jednoduché - pokud vyhledáváte dle ingrediencí, systém hledá v receptech jejich přesné použití. Kdežto obyčejné vyhledávání dle klíčových slov prohledá všechno. Co se týče kachních prs, jsou jako ingredience použita jen v jednom receptu. Všude jinde je jako ingredience kachní maso.

Snadné
Středně obtížné
Obtížné
do 20 min
Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých