upect buchtu bez polohrube mouky

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. alenaeb   22.02.2012 | 16:57 | reagovat | závadný
    Svecko,podivej se jestli tam nemaji INSTANT mouku,tady v Nemecku take neni polohruba mouka ,ale je to prave ta instantni-tak udelej kukuk!

2. svecka   22.02.2012 | 18:58 | reagovat | závadný
    Udelam kukuk :-)) ,a dekuji za radu.Fakt mi tu obcas par nejakych tech ceskych vecicek chybi..
  3. nnln   19.02.2012 | 12:54 | reagovat | závadný
    Klidně bych zkusila jakoukoliv buchtu i z hladké mouky. Dělávám třeba dortové korpusy z oleje a hladké mouky, teď jsem pekla i kynuté koláče z hladké mouky a obojí je výborné. Nebo třeba nějaký linecký koláč. Ale vážně bych se nebála žádného receptu.

4. svecka   22.02.2012 | 13:34 | reagovat | závadný
    Dekuji za radu,ja jsem nikdy na peceni nebyla,ale mam deti tak jsem zacala pect.Pect (babovky z krabice) haha.Chtela bych vyzkouset neco jineho. :-)

5. svecka   18.02.2012 | 14:54 | reagovat | závadný
    Mohl by mi nekdo poradit jaka buchta se da upect bez polohrube mouky?Ziji v Holandsku a tady mame jen mouku hladkou.Dekuji

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X