Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Makarony - jak je správně jíst?
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Simča S. 30.09.2011 | 15:05 | reagovat | závadný
Mám takový naproto malý a směšný problém: vždy jsem byla na sebe pyšná, že ovládám pravidla správného stolování. Miluji těstoviny a ovládám správný způsob jezení špaget pomocí vidličky a lžíce. Ve středu jsem byla nakupovat a po dlouhé době narazila na makarony. Jako malá jsem je měla moc ráda, tak jsem neodolala a zakoupila a hned včera i uvařila.... A narazila na problém: Jak se správně jí makarony? Natočit na vidličku nejdou, vyřešila jsem to tak, že jsem je nakrájela a smíchala s omáčkou, ale to asi není "to správné". Poradíte někdo????? -
pippiva 30.09.2011 | 19:35 | reagovat | závadný
Jak spravne jist makarony? Take se motaji na vidlicku i kdyz jsou hrubsi nez spagety, takze to jde trochu obtizneji. Jirka ma pravdu, ze na makarony musime pomalu a opatrne, abychom se neumazali. A jeste Vas musim zklamat ohledne pouziti lzice. Ta je podle spravneho italskeho stolovani nepripustna. Namotame male mnozstvi spaget ci makaronu (italsky jsou to bucattini) na vidlicku a snazime se neumazat
. Slovo cesko-italske obcanky.
To je velmi jednoduche...
http://www.sarahcunningham.org/the-emperor/how-to-eat-homemade-macaroni