Korpus na dort - skladování

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   18.08.2011 | 11:44 | reagovat | závadný
    Nechápem, tú tortu nepripravím týždeň dopredu. Deň, najviac dva :-D :-D :-D :-D
  2. František Brusák   15.08.2011 | 8:55 | reagovat | závadný
    Dobrý den,četl jsem dotaz a příspěvky vystihují vše jen jsem chtěl doplnit že je dobré vyvarovat se čerstvého ovoce a částečně i kompotovaného, v lednici může podléhat plísni např. jahody atd.Pokud nastavíte vyšší chlazení v lednici a teplota klesne až na nulu,pudinkové krémy se sráží.
  3. stafl   17.08.2011 | 14:20 | reagovat | závadný
    Tak trochu asi nechápu, vyvarovat se čerstvého, kompotovaného......, tak jaké ovoce použít =-O :-\

4. wewerka   03.08.2011 | 9:32 | reagovat | závadný
    Dobrý den, chci se zeptat, pokud si udělám jeden den korpus, druhý den krém a dort se bude jíst vlastně až třetí až čtvrtý den, nebude už hnusnej?
  5. nnln   03.08.2011 | 9:41 | reagovat | závadný
    Určitě ne. Jen je třeba ten už promazaný korpus skladovat v lednici. Naopak je tak 3. den dort ještě lepší, hezky se ty chutě rozleží. A taky záleží na druhu krému, ale ty 4 dny v lednici bude naprosto v pohodě.

6. wewerka   03.08.2011 | 10:00 | reagovat | závadný
    Jé tak to jste mě potěšila... :) Z pracovních důvodů ten dort právě musim dělat takhle po částech, tak jsem se toho bála... krém bude straciatela (jogurt, smetana apod.)... tak snad to bude vpohodě... můj první pokus o dort.... =-O
  7. nnln   03.08.2011 | 10:26 | reagovat | závadný
    Ty 3, 4 dny to bude vážně v pohodě, jen s tím krémem to prostě uchovávat v lednici.. Tak ať se dort zadaří!

8. wewerka   03.08.2011 | 10:34 | reagovat | závadný
    Děkuju :)
  9. Simča S.   03.08.2011 | 11:34 | reagovat | závadný
    Klid, Wewerko, cukráři to tak taky dělají.... já taky většinou peču ve středu, ve čtvrtek prokrojím, namažu krémem a pomažu povrch a dám do lednice, v pátek potáhnu marcipánem a ozdobím a v sobotu slavíme a je to OK. A téměř nikdy se ten dort nesní naráz, takže se dojídá v neděli, bydlí po tu dobu v lednici a je dobrý (většinou - jak už psala nnln - čím dál lepší....).

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X