Drobenka

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Bybyla   29.09.2011 | 9:31 | reagovat | závadný
    Děkuji za rady, zkusím :-)
  2. Simča S.   23.09.2011 | 21:33 | reagovat | závadný
    Já dělám v poměru 1 : 1 : 1 hrubou mouku, krystalový cukr a máslo (třeba na plech 30 x 40 cm udělám ze 100g cukru, 100g mouky a 100g másla). Máslo ale nerozpouštím, naopak ho tuhé rozsekám na kousky a pak rychle prsty promnut, aby se máslo moc nerozměklo.... Takto mne to naučila moje babička.....
  3. stafl   24.09.2011 | 23:09 | reagovat | závadný
    dělám stejně a navíc, dělám ji vždy hodně, dá se výborně zmrazit a je vždy po ruce
  4. Simča S.   23.09.2011 | 20:37 | reagovat | závadný
    Já dělám v poměru 1 : 1 : 1 hrubou mouku, krystalový cukr a máslo. Máslo ale nerozpouštím, naopak ho tuhé rozsekám na kousky a pak rychle prsty promnu.
  5. Bybyla   23.09.2011 | 10:53 | reagovat | závadný
    Chtěla bych požádat o radu. Mám ráda "křupavou" drobenku na koláčích. Jenže mě se ještě nikdy nepodařila! Pokaždé se jakoby rozpustí. Nevím kde dělám chybu. Drobenku připravuju z polohrubé mouky, másla a moučkového cukru. Záleží třeba na cukru? Nebo je zásadní poměr ingrediencí? Děkuji moc za radu :-)
  6. pippiva   23.09.2011 | 15:19 | reagovat | závadný
    Zkuste nahradit mouckovy cukr piskovym. Ja delam drobenku z polohrube m. a z piskoveho cukru, pul na pul, pak zaliji rozpustenym maslem a rukou promicham, musi se delat pekne hrudky. :-)

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X