Narození Simonky S

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   12.05.2012 | 17:08 | reagovat | závadný
    Simi, vidím, že zas som o niečo prišla. Omlúvam sa, bola som od 7.5. do dnes v Trenčianských Tepliciach. Simi, aj keď oneskorene, ale s veľkou úprimnosťou, Ti prajem všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, lásky a pohodu, jak v rodine, tak v práci. Nech sa Ti darí. Klára
  2. Simča S.   12.05.2012 | 18:36 | reagovat | závadný
    Klárinko, to vůbec nevadí, že opožděně, jí příjmám gratulace (a hlavně dary :-D ) celoročně.... Ne, ale vážně - děkuji za přání, dnes oslavuji žehlením ;-) , ale příští týden máme ještě víkendový pobyt s mužem ve fithotelu - už se moc těším - bezém a fitcentrum neomezeně, večer raut a druhý den vyjížďka po Lipně... Takže oslavy budou ještě pokračovat :-).
  3. stafl   08.05.2012 | 9:59 | reagovat | závadný
    Příspěvek byl 08.05.2012 19:56:55 smazán.
  4. stafl   08.05.2012 | 9:57 | reagovat | závadný
    Simi, skypík "vykecal", že ji zas o rok mladší. ;-) Tak si to užij v kruhu rodinném i přátelském :-P <3 <:-)
  5. Simča S.   08.05.2012 | 20:29 | reagovat | závadný
    Moc děkuji, já už začala slavit v sobotu (do dvou do rána :-) ) a v rodinném kruhu dnes... Takže moc děkuji za přání, patřičně si to užívám, hlavně aby zdraví sloužilo, jinak je vše OK.

6. Klára K.   13.05.2011 | 19:38 | reagovat | závadný
    Simi vidím, že som o niečo prišla. Na vine je môj PC, ktorý mi vypovedal pred týždňom službu. Tak, že oneskorene, ale z čistej lásky Ti prajem všetko naj. k narodkám, aby sa Ti splnilo všetko,po čom Ti srdiečko túži. Hlavne aby si mala v rodine zdravie, prácu a to ostatné už príde samo. <3 :-* :-* <3
  7. Simča S.   13.05.2011 | 23:04 | reagovat | závadný
    Klárko, díky, vůbec nevadí zpoždění - jak s oblibou říkám: "Gratulace a hlavně dary příjmám po celý rok" :-)
  8. stafl   08.05.2011 | 8:34 | reagovat | závadný
    Všechno nej..... jedé z nejlepších "bab", co znám. ;-))
  9. Simča S.   08.05.2011 | 11:37 | reagovat | závadný
    Staflíku, díky moc.... ten Skype je tedy ukecanej :-)
  10. Zuzka   09.05.2011 | 14:02 | reagovat | závadný
    Taky se přidávám, Simi, přeji ti vše dobré, zdravíčko, štěstí, moře lásky.. :-*
  11. Simča S.   11.05.2011 | 23:00 | reagovat | závadný
    Díky díky díky :-) Už jsem to dostatečně zapila :-).....

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X