chat

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. MirkaSev   09.09.2009 | 21:06 | reagovat | závadný
    {{{Severová Miroslava napsal: {{{Simča S. napsal: No jo, jenže já se na ten chat nedostanu většinou dřív...... V pondělí jsem šla do práce na 15. hodinu a končila v úterý v 11. Pak jsem měla volno do 15. a končila v 19. večer.... Dnes jdu na 16. a končím v 8 ráno a opět tam jdu na 12. Prostě bezva pracovní doba..... Takže zapnout si v devět večer poč je odpočinek a relax..... S.}}}No, jo máš to holt všechno obráceně než já, ale buď ráda že je to tak, my teď v podniku řešíme být - či nebýt . Počítají se finance na jak dlouho se udržíme. No hrůza mě z toho jímá. :'( :'(}}}No tak vidíš, dnes jsem chtěla na chat a zase to nejde. Takhle anglicky to už na mě mluvilo odpoledne, zkoušela jsem to honem než jsem odcházela z práce.Ze by zítra ;-) ;-) budu péci povidlatak u toho můžu býti na chatu. Zatím pápá a dobrou. :-)) :-))

2. Severová Miroslava   09.09.2009 | 15:08 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: No jo, jenže já se na ten chat nedostanu většinou dřív...... V pondělí jsem šla do práce na 15. hodinu a končila v úterý v 11. Pak jsem měla volno do 15. a končila v 19. večer.... Dnes jdu na 16. a končím v 8 ráno a opět tam jdu na 12. Prostě bezva pracovní doba..... Takže zapnout si v devět večer poč je odpočinek a relax..... S.}}}No, jo máš to holt všechno obráceně než já, ale buď ráda že je to tak, my teď v podniku řešíme být - či nebýt . Počítají se finance na jak dlouho se udržíme. No hrůza mě z toho jímá. :'( :'(

3. Simča S.   09.09.2009 | 13:51 | reagovat | závadný
    No jo, jenže já se na ten chat nedostanu většinou dřív...... V pondělí jsem šla do práce na 15. hodinu a končila v úterý v 11. Pak jsem měla volno do 15. a končila v 19. večer.... Dnes jdu na 16. a končím v 8 ráno a opět tam jdu na 12. Prostě bezva pracovní doba..... Takže zapnout si v devět večer poč je odpočinek a relax..... S.

4. Severová Miroslava   09.09.2009 | 11:00 | reagovat | závadný
    {{{Simča S. napsal: To víš, Miruško, to musíš trochu mít výdrž .... byla jsem včera na chatu (asi od půl deváté? navím přesně...) a potkala jsem tam JarkuO, Jirku, Laďku, Pavlu, PájuS, TerezkuJ, Klárku a Růžu (snad jsem to nespletla a nikoho nepřidala ani neubrala :-) ). Takže na chatu to žije, ale až později. Já odcházela poslední (jak tradiční :-D :-D :-D) a to cca v 22:15. Dnes mám noční, takže nevím, jak se dostanu - záleží, jak budou dětičky hodné... V pondělí zlobily dost, tak jsem na chatu sice byl, ale více nebyla, než byla..... Simča S.}}}Jo,jo ;-) ;-) , víš ale někdy se mi prostě nechce večer noťas ani zapínat, je to hrozný, ale čas u toho moc rychle utíká. No a tak jdu hezky spinkat o půl desáté a ráno je mi fajn. Tak uvidíme snad dnes večer .... :-)) :-))

5. Simča S.   09.09.2009 | 10:04 | reagovat | závadný
    To víš, Miruško, to musíš trochu mít výdrž .... byla jsem včera na chatu (asi od půl deváté? navím přesně...) a potkala jsem tam JarkuO, Jirku, Laďku, Pavlu, PájuS, TerezkuJ, Klárku a Růžu (snad jsem to nespletla a nikoho nepřidala ani neubrala :-) ). Takže na chatu to žije, ale až později. Já odcházela poslední (jak tradiční :-D :-D :-D) a to cca v 22:15. Dnes mám noční, takže nevím, jak se dostanu - záleží, jak budou dětičky hodné... V pondělí zlobily dost, tak jsem na chatu sice byl, ale více nebyla, než byla..... Simča S.

6. MirkaSev   09.09.2009 | 9:02 | reagovat | závadný
    {{{recepty73 napsal: Ahoj Mirko (nejenom) :-)) Já jsem pořád na ,,HADRY,, :-X .Už mě to tak štve,že bych se snad naučil i štrykovat ;-) .Židle je můj úhlavní nepřítel :-X ,takže sezení u PC omezuji na nejnutnější dobu.Ahoj Jiří :-))}}}Jiří cítím s tebou a co takhle nějaká rehabilitace. Na záda když mě trápily tak jsem chodila na injekce dolmina+vitamín b píchnout to dohromady a pak mi také zabíral prášek SURGAM, ale je jen na předpis. Vyzkoušej vše a držím palce aŤ se zadaří. ;-) ;-)

7. recepty73   08.09.2009 | 19:46 | reagovat | závadný
    Ahoj Mirko (nejenom) :-)) Já jsem pořád na ,,HADRY,, :-X .Už mě to tak štve,že bych se snad naučil i štrykovat ;-) .Židle je můj úhlavní nepřítel :-X ,takže sezení u PC omezuji na nejnutnější dobu.Ahoj Jiří :-))

8. MirkaSev   08.07.2009 | 21:29 | reagovat | závadný
    Tak kde jste dnes všichni byli?Na chatu dnes jsem byla jen já se Zdenou z Plzně. No, ale zase jsme si pokecaly i o soukromí a trošku poštěžovali na ten život.Když teď prší tak mám více času i na počítač, ale zítra to asi nevyjde budou u nás přátelé na návštěvě,tak asi zase v pátek. ahoj Mirka

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X