Prázdniny, dovolená

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. J.Tereza   26.08.2009 | 21:23 | reagovat | závadný
    {{{Jarka O. napsal: Tak jsem zpět, ještě se rozkoukávám a vstřebávám novinky, chvíli mi to asi potrvá :-! Na chat tento týden nemůžu, až ten příští, to má můj muž odpolední :-D Už se mi stýskalo, měla jsem absťák jak hrom :-S}}} Ahoj a vitaj Jarka :-D :-D :-D :-D Konečne si tu....verím, že oddýchnutá :-D :-D

2. Jarka O.   25.08.2009 | 18:10 | reagovat | závadný
    Tak jsem zpět, ještě se rozkoukávám a vstřebávám novinky, chvíli mi to asi potrvá :-! Na chat tento týden nemůžu, až ten příští, to má můj muž odpolední :-D Už se mi stýskalo, měla jsem absťák jak hrom :-S

3. Pája S   25.06.2009 | 22:47 | reagovat | závadný
    Jarko,přeji ti překrásné prázdniny,hodně sluníčka a hub.Načerpej hodně sil a dostatek odpočinku.Samozřejmě toto přeji i ostatním kantorům. A po prázdninách spoustu hodných a chytrých dětiček .:-D

4. Ladia   25.06.2009 | 21:39 | reagovat | závadný
    {{{Jarka O. napsal: Milí přátelé, vzhledem k tomu, že během prázdnin nemám možnost se dostat k PC, přeju všem příjemnou dovolenou, načerpání dostatku sil, přežijte ve zdraví a v září zase ahoj :-D :-D . Jarka}}} I tobě krásné prázdniny ;-)

5. J.Tereza   25.06.2009 | 21:27 | reagovat | závadný
    Jaruška, prajem ti, ale aj ostatným pekné prázdniny, dovolenky a iné ničnerobenia :-D :-D

6. mnezlakova   25.06.2009 | 13:23 | reagovat | závadný
    Krásné dny volna,dovolené,prázdnin,hlavně ať se tu zase ve zdraví sejdem.To přeji všem :-)) .Pozor na úrazy Mořský ježek je potvora zrovna taková,jako úpal,salmonela a podobně :-!

7. stafl   25.06.2009 | 11:56 | reagovat | závadný
    Jarko, hezky si to užij, vrať se narvaná zážitky a recepty ;-)

8. Zuzka   25.06.2009 | 11:52 | reagovat | závadný
    Taky přeji krásnou dovolenou, nádherné počasí a hlavně nabrat sílu přes prázdniny na nový školní rok. Už se nemůžu dočkat, až se tady zavřou dveře za posledním dítkem. A v září se zas nemůžu dočkat prvňáčků a už mám po nich absťák.

9. Klára K.   25.06.2009 | 10:58 | reagovat | závadný
    Jarka, príjemnú dovolenku, vráť sa zdravá, plná sily a príjemných zážitkov a samozrejme odpočinutá. Klára

10. Severová Miroslava   25.06.2009 | 9:35 | reagovat | závadný
    Jaruško, i Tobě přeji hezkou a pokud možno bezdešťovou dovolenou a těším se zase v září ahoj a hlavně 12.9. v Praze ;-) ;-) :-)) :-))

11. Jarka O.   25.06.2009 | 7:37 | reagovat | závadný
    Milí přátelé, vzhledem k tomu, že během prázdnin nemám možnost se dostat k PC, přeju všem příjemnou dovolenou, načerpání dostatku sil, přežijte ve zdraví a v září zase ahoj :-D :-D . Jarka

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X