Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Časopisy o vaření
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
František Brusák 17.11.2010 | 23:38 | reagovat | závadný
Já kupuji časopisy dle obsahu,Zaujme mě třeba jen jeden recept a koupím si to.Jinak si kupuji pravidelně Pošli recept! a Žena a kuchyně.Nemyslím že je to,to nejlepší ale je to takový průměr.Docela dobrý časopis vydává OD Albert.Je tam dost skvělých receptů,vychází jednou za měsíc a je zadarmo.Jen musíte navštívit OD Albert.Časopis FOOD,Apetit a Gurmán kupuji jen ojediněle.Dá se říci že to jsou časopisy už profesionálů.Zde se už dá dočíst i o vybavení kuchyní i s testy výrobků.Trh je zaplaven časopisy s recepty abychom nemuseli všechno kupovat a hlídat což se nedá máme tu web kde bychom měli né jen předávat recepty ale i zkušenosti.Hezký večer.
-
Jana Kadlecová 14.10.2010 | 14:14 | reagovat | závadný
Já se musím přidat. Apetit se začal strašně opakovat no a Food je fakt skvělej akorát si teď na mateřské nemůžeme moc vyskakovat, takže už nejsem odběratelkou
ale nosí mi ho z práce moje kamarádka
-
stafl 18.11.2010 | 13:28 | reagovat | závadný
Alberta taky pravidelně, chodím tam denně, někdy i 2x, když něco zapomenu, mám ho doslova za humnama
, Pošli recept občas a jinak taky už spíš šetřéím - Apetit a jiné jsem kupovala, když se objevily, ale jak píše jARKA, OPAKOVALY SE. Nepřepisuju caps lock ju
-
Zita Matejkova 18.11.2010 | 13:59 | reagovat | závadný
Po revoluci nastal ve vydávání časpisů o vaření doslova boom. Nejdřív mi lákaly všechny, ale brzy mi to přešlo, lezlo to moc do peněz a stejně se mi nakonec líbilo pár receptů.
...