Kuře s nádivkou

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   12.01.2011 | 20:14 | reagovat | závadný
    Sofi, dala by som čierne, ale aj biele mleté ovšemz mierou, aj tú škoricu, predsa je to mäso a nie koláč a zvrchu by som dala grilovacie.
  2. Simča S.   12.01.2011 | 23:09 | reagovat | závadný
    Možná bych zkusila i rozinky.... a z koření - asi i česnek, nějak si bez něho neumím kuře s nádivkou představit. A kombinace česnek a jablka je dobrá, to už mám vyzkoušené.....

3. Klára K.   12.01.2011 | 19:53 | reagovat | závadný
    Určite by som tam dala v mlieku namočené rohlíky, vajíčka, korenie a možno aj škoricu, keďže sú tam jabĺčka. Treba experimentovať, ten nápad nie je zlý.
  4. Sofiee   12.01.2011 | 20:02 | reagovat | závadný
    Děkuji za tip. :-) A koření dáváte jaké?
  5. Sofiee   12.01.2011 | 19:45 | reagovat | závadný
    Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo z vás nezná recept na kuře s nádivkou. Konkrétně jablkovou nádivkou. Kdysi jsem to u někoho jedla a strašně mi chutnala. Vím, že v ní byla strouhaná jablka a ořechy, ale nevím, co dalšího. Můžete někdo poradit? Předem děkuji :)
  6. recepty73   13.01.2011 | 7:53 | reagovat | závadný
    Skořici s masem moc nemusíme,ale máme rádi nádivku:rohlíky+mléko+vejce+jablko+křen+sůl(v původním receptu jsou ještě piniové oříšky nebo mandle-to nedávám).Kuře je lepší nasolit nasolit den předem(před plněním).
  7. recepty73   13.01.2011 | 9:12 | reagovat | závadný
    ...přidal jsem recept pro inspiraci ;-)
  8. Sofiee   13.01.2011 | 17:06 | reagovat | závadný
    Moc děkuji :) Každopádně bych musela vynechat křen, protože ten teda opravdu nemůžu. :) Děkuji za tip!
  9. recepty73   13.01.2011 | 17:14 | reagovat | závadný
    Koukněte na recept s křížalovou nádivkou.Jablka můžete dát i čerstvá,pokrájená na kostičky ;-) .

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X