Dort

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Ladia   20.05.2011 | 14:52 | reagovat | závadný
    Tak dnes nadešel den D, den dortu a protože se synáček už několik dní předem ujišťoval, že určitě bude tiramisu, tak je zase tiramisu :-D :-D Ale jednou na jinej dort určitě dojde 8-) :-*
  2. pippiva   20.05.2011 | 22:40 | reagovat | závadný
    Vsechno nejlepsi, jistota je jistota ! :-D <:-) Iva
  3. Tereza T   19.05.2011 | 12:56 | reagovat | závadný
    Příspěvek byl 19.05.2011 13:24:37 smazán.
  4. Ladia   15.05.2011 | 18:44 | reagovat | závadný
    Díky za tipy, promyslím to a počkám si i na Jiřího výtvor :-P Jinak synovi bude 14 :-D
  5. nnln   15.05.2011 | 21:24 | reagovat | závadný
    tak to už by možná ocenil i to babiččino oblíbené pokapání korpusu rumem.. ;-) jsem zvědavá, co teda nakonec dostane.. ať se povede:)

6. Klára K.   15.05.2011 | 16:41 | reagovat | závadný
    Čo ten mrkvový dort s tvarohovým krémom, mne sa celkom pozdáva a Jirko tam snáď po dnešku dá aj fotku.
  7. recepty73   15.05.2011 | 17:12 | reagovat | závadný
    ...Klárko, korpus už je skoro hotový :-D :-D :-D
  8. Ladia   15.05.2011 | 14:27 | reagovat | závadný
    Prosím poraďte nějaký dobrý, osvědčený a 100% zaručený recept na dort. Ne příliš těžký krém, spíše lehčí variantu. Chci letos pro syna zkusit něco nového, než jeho velmi oblíbené tiramisu. Děkuji.
  9. nnln   15.05.2011 | 16:49 | reagovat | závadný
    já jsem nedávno vkládala mandlový dort s broskvemi. je to vlastně jen varianta těsta, ze kterého dělám bábovku, ale dá se různě poupravit, ale vždy se povede:) ale udělala jsem tvarohový krém se šlehačkou a zakysankou. Je podobný jak z receptu na krtkův dort na plech a kdo ho měl, chce ještě:) ten krém bych klidně dala i malému.. je celkem lehký a fakt dobrý
  10. nnln   15.05.2011 | 16:56 | reagovat | závadný
    a nám babička vždy pekla dort z jednoho piškotového a jednoho ořechového korpusu, ty rozřízla a naspod dala půlku ořechovou, kakaový krém, na to půlku piškotového, marmeládu, ořechový, krém a piškotový korpus a navrch citronovou polevu. byl krásně vysoký, tím piškotem odlehčený a fakt výborný:) a já teď synovi asi udělám jen jablka s pudingem a piškoty. nějak ho dozdobím, ale bude mu teprv rok, tak ty piškoty ocení asi nejvíc:)
  11. recepty73   15.05.2011 | 17:11 | reagovat | závadný
    ...jestli to počká do zítra, tak počkej na fotku Mrkvového dortu s tvarohovým krémem - je lehký a jestli mladému chutná tiramisu, tak mu uděláš radost. Mrkev z něho cítit není, jen je po ní vláčný... .Jestli foto nepotřebuješ, můžeš to risknout ;-) :-D ...
  12. pippiva   15.05.2011 | 17:28 | reagovat | závadný
    Me se osvedcil u deti (a u manzela) dort delany z klasickeho piskotoveho testa, plneny tvarohovym kremeem (tvaroh, mascarpone a misto cukru uvarene salko) korpus vzdy navlhcim vodou smichanou s citronovou nebo pomerancovou stavou a trochou cukru a pak se vyblbnu na ozdobeni. :-)
  13. pippiva   15.05.2011 | 17:46 | reagovat | závadný
    ...jeste jsem zapomela-korpusy nekdy delam 2, jeden z 6 vajec bily a jeden ze 3 vajec s kakaem, tim padem je pak dorta na rezu dvoubarevna se dvemi vrstvami kremu.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X