Kmínový chlebík

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. iNDYCZ   17.04.2009 | 14:47 | reagovat | závadný
    {{{Ladia napsal: {{{Gábina H napsal: To je zajímavé, mně to přišllo na mail 3x, porpvé v 8.55, pak v 9.21 a 9.23 :-)) D9ky za vyjasnění}}} Patrně si všimla, že se příspěvek napoprvé nezobrazil, tak jej zkoušela odeslat několikrát a stejně se nezdařilo... :-S}}} Duplicitni komentare jsem zamitnul a patrne i ten jeden, co tam nakonec mel byt schvalen, uz je to OK ;-)

2. Ladia   17.04.2009 | 13:29 | reagovat | závadný
    {{{Gábina H napsal: To je zajímavé, mně to přišllo na mail 3x, porpvé v 8.55, pak v 9.21 a 9.23 :-)) D9ky za vyjasnění}}} Patrně si všimla, že se příspěvek napoprvé nezobrazil, tak jej zkoušela odeslat několikrát a stejně se nezdařilo... :-S

3. Gábina H   17.04.2009 | 12:16 | reagovat | závadný
    To je zajímavé, mně to přišllo na mail 3x, porpvé v 8.55, pak v 9.21 a 9.23 :-)) D9ky za vyjasnění

4. Ladia   17.04.2009 | 11:43 | reagovat | závadný
    {{{Gábina H napsal: To jsem z toho jelen Do mailu mi přišel komentář k výše uvedenému receptu : "Komentar: Včera jsem upekla a mile mne překvapil...je naprosto výtečný. Neměla jsem mouku pšeničnou chlebovou, tak jsem nahradila klasickou hladkou. pekla jsem v pekárně Clatronick - program normal - tmavá kůrka. Souhlasím, že by mněl být tento recept v TOP 10...dávám za jedna a do oblíbených. Jinak paní Jano s tou troubou to vyzkouším také, ...pak písnu jak to dopadlo .-) k receptu: Kmínový chlebík Autor komentare: Valentinka I., " A hned 3x :-S Přitom když se podívám na tento recept i na nové komentáře, tak tam tento komentář není :-S}}} V tom případě se autorce komentáře nepovedlo jej odeslat na server.

5. Gábina H   17.04.2009 | 11:28 | reagovat | závadný
    To jsem z toho jelen Do mailu mi přišel komentář k výše uvedenému receptu : "Komentar: Včera jsem upekla a mile mne překvapil...je naprosto výtečný. Neměla jsem mouku pšeničnou chlebovou, tak jsem nahradila klasickou hladkou. pekla jsem v pekárně Clatronick - program normal - tmavá kůrka. Souhlasím, že by mněl být tento recept v TOP 10...dávám za jedna a do oblíbených. Jinak paní Jano s tou troubou to vyzkouším také, ...pak písnu jak to dopadlo .-) k receptu: Kmínový chlebík Autor komentare: Valentinka I., " A hned 3x :-S Přitom když se podívám na tento recept i na nové komentáře, tak tam tento komentář není :-S

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X