Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
iNDYCZ 17.04.2009 | 14:47 | reagovat | závadný
{{{Ladia napsal: {{{Gábina H napsal: To je zajímavé, mně to přišllo na mail 3x, porpvé v 8.55, pak v 9.21 a 9.23
D9ky za vyjasnění}}}
Patrně si všimla, že se příspěvek napoprvé nezobrazil, tak jej zkoušela odeslat několikrát a stejně se nezdařilo...
}}}
Duplicitni komentare jsem zamitnul a patrne i ten jeden, co tam nakonec mel byt schvalen, uz je to OK
-
Ladia 17.04.2009 | 11:43 | reagovat | závadný
{{{Gábina H napsal: To jsem z toho jelen Do mailu mi přišel komentář k výše uvedenému receptu : "Komentar: Včera jsem upekla a mile mne překvapil...je naprosto výtečný. Neměla jsem mouku pšeničnou chlebovou, tak jsem nahradila klasickou hladkou. pekla jsem v pekárně Clatronick - program normal - tmavá kůrka. Souhlasím, že by mněl být tento recept v TOP 10...dávám za jedna a do oblíbených. Jinak paní Jano s tou troubou to vyzkouším také, ...pak písnu jak to dopadlo .-) k receptu: Kmínový chlebík Autor komentare: Valentinka I., " A hned 3x
Přitom když se podívám na tento recept i na nové komentáře, tak tam tento komentář není
}}}
V tom případě se autorce komentáře nepovedlo jej odeslat na server.
-
Gábina H 17.04.2009 | 11:28 | reagovat | závadný
To jsem z toho jelen Do mailu mi přišel komentář k výše uvedenému receptu : "Komentar: Včera jsem upekla a mile mne překvapil...je naprosto výtečný. Neměla jsem mouku pšeničnou chlebovou, tak jsem nahradila klasickou hladkou. pekla jsem v pekárně Clatronick - program normal - tmavá kůrka. Souhlasím, že by mněl být tento recept v TOP 10...dávám za jedna a do oblíbených. Jinak paní Jano s tou troubou to vyzkouším také, ...pak písnu jak to dopadlo .-) k receptu: Kmínový chlebík Autor komentare: Valentinka I., " A hned 3x
Přitom když se podívám na tento recept i na nové komentáře, tak tam tento komentář není