To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Voňavé anglické kapsy
Smetanová pórková polévka s bramborem
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Lotrinský koláč
Kus Kus (Cous Cous)
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Grilovaná krkovička se zeleným…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek