To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Musaka z lilku - Balkán
Čočka s vejcem a párkem
Svatomartinská husa
Vajíčková tlačenka
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Ananasový koláč naruby
Jednoduché pivní staročeské řízky
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky