• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s dýní a kapustou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s dýní a kapustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a kapustou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Neobvyklá trojkombinace vás mile překvapí. Těstoviny ve spojení s dýní a kapustou chutnají prostě parádně. Navíc je příprava snadná a suroviny dostupné. Tak se do toho pusťte!

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce máslo
    • 10
      ks šalvěj lístků
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,50
      lžička chilli papričky
    • 400
      g dýně
    • 1
      ks kapusta čtvrt hlávky
    • 1
      ks paprika červená
    • 200
      ml zeleninový vývar
    • 250
      ml smetana 12%
    • 0,50
      lžička muškátový oříšek
    • 50
      g strouhaný parmazán
    • 300
      g těstoviny uvařené
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm lístky šalvěje. Opatrně šalvěj vyndejte na papírovou utěrku a k máslu nasypte najemno nakrájenou cibuli. Po 5 minutách přidejte na plátky pokrájený česnek a chilli a po další minutě třetinu na kostičky pokrájené dýně, na proužky nakrájenou kapustu a papriku, vše restujte ještě dalších 5 minut.

RADA: Jak uvařit těstoviny, aby se neslepily

2
Zbylou dýni povařte doměkka ve vývaru, osolte, opepřete a rozmixujte dohladka. Vlijte do pánve k zelenině, přidejte smetanu a povařte do zhoustnutí. Dochuťte muškátovým oříškem a vmíchejte do ní většinu parmazánu a těstoviny. Podle chuti dosolte a opepřete, sypejte parmazánem a šalvějovými lístky.

RADA: Dýňové pyré univerzální

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty

Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty

Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Těstoviny s pestem a opečenou kukuřicí

Těstoviny s pestem a opečenou kukuřicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Dýně Kapusta Máslo Muškátový oříšek Paprika Pepř mletý Šalvěj Smetana 12% Strouhaný parmazán Sůl Těstoviny Zeleninový vývar

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Selská směs

Selská směs

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Alpský Kaiserschmarrn

Alpský Kaiserschmarrn

Mufínky

Mufínky

Bagely

Bagely

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

74
Zelný salát s křenem a paprikou
Zelný salát s křenem a…
50
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…
35
Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka s…
31
Bramboračka s medvědím česnekem
Bramboračka s medvědím…
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

Michal David 25 let po ztrátě dcery: Co mu pomohlo po smrti Míši (†9)

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Těstoviny s čekankou
Těstoviny s čekankou
Těstoviny s červenou cibulí a gorgonzolou
Těstoviny s červenou cibulí a…
Těstoviny s česnekem a slaninkou
Těstoviny s česnekem a slaninkou
Těstoviny s dýní a opraženým chlebem
Těstoviny s dýní a opraženým chlebem
Těstoviny s fazolemi edamame a chřestem
Těstoviny s fazolemi edamame a chřestem
Těstoviny s houbami
Těstoviny s houbami
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s dýní a kapustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact