• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Teplý bramborový salát
Napište svůj komentář k receptu

Teplý bramborový salát

autor: Katpet
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 12
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
Teplý bramborový salát
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks cibule
    • 1
      kg brambory
    • 1
      lžička sůl
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme brambory - na kostky, velikost jako na přílohu, dáme do mísy spolu s cibulí nakrájenou na půlkolečka, kyselou okurkou též na půlkolečka, osolíme, opepříme, přidáme plnotučnou hořčici. Zlehka spojíme velkou lžicí, vše dohromady. Poměr množství surovin děláme od oka a ochutnáváme. Mělo by tam být dost cibule, její syrovou chuť lehce stáhne kyselá okurka a hořčice vše spojí dohromady, takže to při podávání "kydnete" na talíř.

RADA: Jak oloupat brambory?

2
Podáváme teplé všude, kde se hodí bramborový salát, či kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Teplý bramborový salát se slaninou a tvarůžky

Teplý bramborový salát se slaninou a…

Teplý salát s klíčky

Teplý salát s klíčky

Teplý čočkový salát

Teplý čočkový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 14. 1. 2014 12:29

    ...výborný, jen okurek dávám na kilo brambor o něco méně a dělám alespoň hodinu před podáváním, aby se trochu proležel ...také je dobré brambory před zamícháním zakápnou trochou oleje

  • Marie Horáková | 6. 11. 2006 09:51

    Salát znám a máme ho moc rádi, ale udělám si zálivku z hořčice a oleje - do hrníčku dám hořčici a pomalu za stálého šlehání - stačí vidličkou, přilévám olej a trochu octa nebo nálevu z okurek. Nám chutná nejvíc ke karbanátkům nebo k sekané. Krájím opačně, brambory na tenké plátky a cibuli a okurky na jemné kostičky.Zálivka by se měla dávat na teplé brambory, protožte ji lépe natáhnou a jsou dobře ochucené.Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice plnotučná Nakládané okurky Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pórková polévka

Sýrová pórková polévka

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

91
Citronová bábovka s mákem
Citronová bábovka s mákem
83
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
83
Nixtamalizovaná kukuřice, základní recept
Nixtamalizovaná kukuřice…
45
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
31
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Tempura z časopisu F.O.O.D
Tempura z časopisu F.O.O.D
Teplé jednohubky na slano i sladko
Teplé jednohubky na slano i sladko
Teplé sýrové toasty
Teplé sýrové toasty
Teplý bramborový salát se slaninou a tvarůžky
Teplý bramborový salát se slaninou a…
Teplý čočkový salát
Teplý čočkový salát
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
  • Recepty.cz
  • Teplý bramborový salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact