• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
Napište svůj komentář k receptu

Skotská vejce podle The Real Meat Society

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The Real Meat Society
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vejce obalená směsí mletého masa ochuceného bylinkami a usmažená v trojobalu jsou delikatesou, která se hodí i na svátečně prostřený stůl. Jako výtečné občerstvení do ruky však přijdou vhod i na pořádné vycházce. Když navíc smícháte čerstvou strouhanku se strouhankou panko, jak to doporučuje Paul Day, pokrm bude ještě o něco křupavější. A to je teprve dobrota.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g mleté maso - hovězí ideálně bio a tučnější
    • 4
      ks vejce
    • 4
      g sůl
    • 1
      g bílý pepř
    • 1
      g bylinky směs (šalvěj, tymián, rozmarýn)
    • ingredience na trojobal (hladká mouka, vejce, sůl, směs čerstvé a panko strouhanky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce pokojové teploty uvařte naměkko, zchlaďte a opatrně oloupejte.

RADA: Vejce při vaření neprasknou

2
Sušené bylinky zakápněte troškou vody, promíchejte a přidejte k mletému masu. Osolte, opepřete a důkladně propracujte. Směs rozdělte na čtyři díly a z každé části vytvarujte na kusu potravinářské fólie placičku. Na střed položte uvařené vejce a pomocí fólie jej do masové směsi zabalte.

RADA: Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů

3
Připravte ingredience na trojobal. Masové koule obalte nejprve v hladké mouce, protáhněte v osolených vejcích a nakonec důkladně obalte strouhankou. Smažte cca 6 minut dozlatova v horkovzdušné fritéze nebo v rozpáleném oleji.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skotská vejce

Skotská vejce

Vejce Benedikt

Vejce Benedikt

Turecká vejce

Turecká vejce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Fritování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý pepř Bylinky Ingredience na trojobal Mleté maso - hovězí Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Tartaletky

Tartaletky

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

523
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
129
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
54
Nové brambory s česnekovým máslem a sýrovým dipem
Nové brambory s…
40
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…
33
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Dcera Kubelkové po rozchodu s Mišíkem: Špinavé prádlo pere v novém hnízdečku!

Dcera Kubelkové po rozchodu s Mišíkem: Špinavé prádlo pere v novém hnízdečku!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Skořicový třený koláč
Skořicový třený koláč
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skotská vejce
Skotská vejce
Skrytý banánový koláč
Skrytý banánový koláč
Skřivánci na niti
Skřivánci na niti
Skvělá bábovka
Skvělá bábovka
  • Recepty.cz
  • Skotská vejce podle The Real Meat Society
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact