• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlé řezy s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé řezy s jablky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé řezy s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jablka
    • listové těsto
    • strouhanka
    • vlašské ořechy
    • rozinky
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • skořice
    • hera
    • vejce
  • Krém
    • 0,75
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Lístkové těsto rozdělíme na 2 poloviny, první rozválíme a přeneseme na plech vypláchnutý studenou vodou. Těsto potřeme rozpuštěným máslem. Na suché pánvi dozlatova opražíme strouhanku a nasypeme ji na těsto.
2
Na to rozprostřeme jablka, posypeme ořechy, rozinkami, poprášíme skořicí a posypeme 1 vanilkovým cukrem. Uvaříme krém a ještě horký nalijeme navrch.
3
Nakonec rozválíme druhou placku, přeneseme ji na krémovou vrstvu, potřeme rozšlehaným vejcem a v předem hodně vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Rychlé pudinkové řezy

Rychlé pudinkové řezy

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie chocholová | 5. 2. 2007 20:11

    Výborné řezy!Znám trochu jinak.Na první placku na plechu naskládám dětské piškoty,zaleju uvařeným pudinkem,na to dám nastrouhaná jablka/výborné jsou také čerstvé jahody nebo kompotované merunky/ Nakonec druhou placku. Takhle jsou taky moc dobré!

  • Barbora Polakova | 4. 2. 2007 22:13

    Velmi dobre, jablka a puding skvela kombinacia.Ja som dala na 1 liter mlieka 2 pudingy este sa mi nestalo ze by mi vytekal.

  • Martina S. | 30. 10. 2006 12:28

    Zkusila jsem použít hrušky, samozřejmě více pudinkového prášku (2,5 vanilkového pudinku) a bylo to výborné - i když jsem vynechala ořechy, rozinky a skořici.

  • Jana Novakova | 21. 5. 2005 18:41

    Pani Dano, davam vam 1! Kombinace pudinku, jablka a litove testo nema chybu! Je tady jeste jeden podobny recept s piskotamy a oba jsou vyborne! dekuji

  • Dana M. | 3. 5. 2005 09:33

    Ještě jsem zapomněla dodat, že je potřeba nechat to úplně vystydnout (já uchovávám v lednici), aby byly jednotlivé "buchty" na řezu pěkné, prostě aby se tam ten pudink nerozblemcal. Je to velice lahodné, chutná to podobně jako štrůdl.

  • Alice | 3. 5. 2005 08:52

    Tohle vypadá mňam, určitě zkusím. U nás můžeme i jablka i pudink i listové těsto v jakékoliv podobě a když je to takováhle trojkomvinace...hm hm, velmi svůdné

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Vaření Pražení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Jablka Listové těsto Mléko Rozinky Skořice Strouhanka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květáková polévka s krupicí a vejci

Květáková polévka s krupicí a vejci

Světová pomazánka na chlebíčky

Světová pomazánka na chlebíčky

Domácí kečup

Domácí kečup

Slané sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Krupicová kaše

Krupicová kaše

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

31
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
19
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
14
Dušené zelí - zadělávané
Dušené zelí - zadělávané
12
Míša řezy
Míša řezy
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Rychlé řezy s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact