• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybízová a višňová hrníčková bublanina
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová a višňová hrníčková bublanina

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová a višňová hrníčková bublanina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 0,75
      hrnek mléko dolijeme olejem
    • ovoce
    • sníh z bílku

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme žloutky, vanilkový a moučkový cukr, přilijeme mléko s olejem, šleháme, nakonec vmícháme mouku, ve které jsme pečlivě rozmíchali prášek do pečiva. Těsto nalijeme do vymazaného pekáčku a hustě posypeme ovocem.
2
V elektrické troubě pečeme při 160 °C asi 40-45 minut. Na posledních 5-7 minut bublaninu zakryjeme šlehaným sněhem, který zapečením chytne světlehnědou barvu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s drobenkou

Rybízová bublanina s drobenkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Š. | 29. 8. 2007 14:38

    Není vůbec dobrá !!! Těsto se nedá vylít na pekáč, přiliš mnoho mouky !!! Ušlehaný sníh navrchu dojem spíše kazí. Už nikdy tuto buchtu dělat nebudu !!!!!!!

  • Anonym | 11. 7. 2007 23:55

    Vyborna. Pridala jsem dvakrat tolik mleka a vsechno se povedlo krasne. Dekuju!

  • Stanislava Vernerová | 5. 7. 2006 08:14

    Můžu doporučit. Byla vážně dobrá.

  • Marcela | 14. 8. 2005 19:28

    Nedoporucuji!v teste je prilis mouky a nalit se na plech opravdu neda, ma konzistenci kynuteho testa:o( Navic je na ochutnani velmi moucne.. Testo jsem musela vyhodit a z rybizu udelat uplne jinou buchtu.. Pokud to budete prece jen zkouset, tak mozna s polovinou mouky..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sníh z bílku Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Čebureky

Čebureky

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

108
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Rybí steak
Rybí steak
19
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Rybízová a višňová hrníčková bublanina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact