• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Višňová bublanina s mákem
Napište svůj komentář k receptu

Višňová bublanina s mákem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 21
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Višňová bublanina s mákem
Višňová bublanina s mákem
Višňová bublanina s mákem
Višňová bublanina s mákem
Višňová bublanina s mákem
Višňová bublanina s mákem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g máslo
    • 150
      g cukr krupice
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 5
      ks vejce
    • 250
      g mák mletý
    • 2
      ks višňový kompot po 720ml
    • 2
      lžíce višňový sirup

Postup přípravy receptu

1
Utřeme máslo a vejce s cukrem a špetkou soli. Přidáme mouku, kakao, kypřící prášek a mák. Přilijeme likér(nebo šťávu z kompotu), promícháme.
2
Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem, poklademe na něj okapané višně a pečeme v předehřáté troubě 30 - 40 minut. Po vychladnutí můžeme posypat moučkovým cukrem. Ovoce můžeme použít dle vlastní volby. Foto u receptu je z poloviční dávky!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka s mákem a sušenými švestkami

Bábovka s mákem a sušenými švestkami

Šišky s mákem

Šišky s mákem

Bochánky (koblihy) s mákem smažené

Bochánky (koblihy) s mákem smažené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie | 27. 2. 2011 19:45

    Príma recept,višní v cukru mám plnou almaru a mák milujeme.Děkuji

  • :d | 7. 10. 2010 15:03

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :'( :'( :'( :'( O:-) O:-) :-$ :-$ :-$ :http://www.recepty.cz/recept/visnova-bublanina-s-makem-19173#-$ :-* :-* :-* =-O =-O :-\ :-\ :-\ <3 :-S :-S :-| :-))

  • Alena Macháčková | 2. 2. 2010 21:45

    Dnes jsem vyzkoušela, je moc dobrá, jen jsem vynechala kakao a máku jsem dala jen asi 100g (úplně to stačilo), přidala jsem likér i štávu z kompotu (každého asi 4 lžíce). Na polovinu jsem dala napůl rozmrazené jahody, na druhou půli okapané vypeckované višně. Všem moc chutnalo, příjemná změna. Dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Mák mletý Máslo Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce Višňový kompot Višňový sirup
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Domácí majonéza

Domácí majonéza

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Jednoduchá svíčková

Jednoduchá svíčková

Kakaové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Plněné máslové sušenky

Plněné máslové sušenky

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

30
Kachní prsa ala čína
Kachní prsa ala čína
28
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…
27
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
20
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Virgin mojito
Virgin mojito
Virgin Mojito (nealko)
Virgin Mojito (nealko)
Virginské zelí
Virginské zelí
Višňové řezy II
Višňové řezy II
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
  • Recepty.cz
  • Višňová bublanina s mákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact