• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 600
      g kuřecí játra a krky, směs, cca
    • 150
      g čerstvé žampiony
    • brambory oloupané, pro dvě osoby
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhaný
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka dle chuti 1,5 -
    • tymián dle chuti
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cca 400 gramů očištěných masitějších kuřecích krků a 200 gramů očištěných jater smícháme se lžící čerstvě nastrouhaného zázvoru, česneku, sojové omáčky a dáme do zapékací mísy vymazané olejem společně s pokrájenými žampiony a snítkou tymiánu, na pokrájenou cibuli.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přidáme pokrájené oloupané brambory, které zakapeme mírně olejem, opepříme, mísu zaklopíme, vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme cca 45 minut, poté odklopíme, promícháme, je-li třeba podlijeme troškou vody nebo pivem a dopečeme do barvy a doměkka.
3
Podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Vnitřnosti
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Kuřecí játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Tymián Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lepenice

Lepenice

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Harlekýn

Harlekýn

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Pikantní jogurtové filé
Pikantní jogurtové filé
Pikantní kečup
Pikantní kečup
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact