• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masovo-rajčatový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Masovo-rajčatový guláš

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masovo-rajčatový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso nebo krůtí ...
    • 300
      g rajčata oloupaná
    • 1
      ks slovenská paprika
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • olej nebo sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce gulášové koření dle chuti, cca

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme nadrobno a na oleji (sádle) osmažíme. Přidáme maso, které orestujeme dozlatova, přisypeme gulášové koření dle chuti, česnek, promícháme, podlijeme cca 2 dl vařící vody a necháme za občasného promíchání dusit cca 20 minut.
2
Pak přidáme pokrájená loupaná rajčata(i se šťávou), papriku a dovaříme doměkka, případně podlijeme trochou horké vody. Dochutíme solí a pepřem. Guláš nemusíme nijak zahušťovat, jelikož masa z rajčat nám k zahuštění bohatě postačí, pokud nepřilejeme vody víc, než je nutné.
3
Podáváme s pečivem, knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách

Masovo-nivové kuličky s omáčkou

Masovo-nivové kuličky s omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa Brabcová | 19. 1. 2016 10:14

    Výborné. Připravovala jsem z hovězího krku a dále podle receptu.

  • chaler | 25. 1. 2013 14:15

    Přidal sem si tam pálivou papriku a kožení na zvěřinu, mám radši kořeněnější guláše :) Podával jsem s knedlíkem a chutnalo všem :)

  • Martina Tichá | 30. 11. 2011 14:13

    Přidala jsem kostku cukru, rajčata se mi zdála docela kyselá a manžel kyselé nerad. Zbouchali jsme ho skoro naposezení.

  • baby | 22. 7. 2011 06:53

    <:-) Gulášek byl výborný :-P ,papriku příště ochutnám,aby nebyla moc pálivá a když ne,dám jí i víc než jednu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Gulášové koření Olej Pepř mletý Rajčata oloupaná Slovenská paprika Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Ovocný dort

Ovocný dort

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Bramboráky se slaninou

Bramboráky se slaninou

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

46
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou
Hruškový koláč s…
38
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
32
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách
Masovo-mrkvové špalíčky na houbách
Masovo-nivové kuličky s omáčkou
Masovo-nivové kuličky s omáčkou
Masovo-papriková směs
Masovo-papriková směs
Masovo-sýrové roládky ve slanině
Masovo-sýrové roládky ve slanině
Masovo-špenátové karbanátky nejen pro děti
Masovo-špenátové karbanátky nejen pro…
Masovo-uzeninová směs ala ražničí
Masovo-uzeninová směs ala ražničí
  • Recepty.cz
  • Masovo-rajčatový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact