Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí řízky
Čočka na slanině
Majolkové houstičky
Karamelové řezy s mandlemi
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
"Braunýs"
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky