Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelské fazole
Kuřecí na houbách pro začínající…
Chřestová omáčka s koprem
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Ochucené majonézy
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky
Banánový chlebíček