Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křupavé bramboráky
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Avokádový salát k večeři
Medové perníčky od babičky
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Smoothie s Kinder Pinguí
Výborný jahodový dort
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné