Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Plněný vepřový bůček
Nakládaný bůček
Výborné lívance z acidofilního mléka
Pravá pistáciová zmrzlina
Zapečené brambory se smetanou
Netradiční rybízové řezy
Kokosovo-ananasový dort
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem