Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Banánové muffiny
Klobásová pomazánka
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Dršťková polévka podle mojí babičky
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Okurkový salát na uskladnění
Krůtí roláda plněná hříbky
Smaženka s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Rumové kuličky nepečené a snadné
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka