Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka light
Tvarohové řezy trojbarevné
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Pudinkový koláč III.
Ořechové rohlíčky Heda
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Kokosový dort s kakaovým krémem
Zelný salát z kysaného zelí
Pivní výpečky s bramborovými noky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Vánoční perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem