Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Bublanina II.
Tvarohová bábovka s kakaem
Cuketová čína 3
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Švestkový štrůdl
Almnüsse (smažené koblížky)
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Kýta v žampionové omáčce
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem