Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Broskvový dort
Čertovská omáčka
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Hrachová, čočková, fazolová se…
Achillova pikantní křidýlka
Kuřecí nudličky pro labužníky
Veganská houbová omáčka
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Dýňová polévka krémová
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem