Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí veka
Sekaná jako roštěná
Kuřecí stehýnka na medu II.
Košíčky s ořechovou náplní
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Francouzské bagety (Baguettes)
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Chlebová polévka
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cukeťák z trouby
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem